Рішення для українських заявників, які подають документи на отримання візи США

ukraine and US Наш досвід

Davies & Associates допомагає багатьом українським підприємцям, підприємствам, інвесторам, науковим співробітникам і сім’ям у відкритті та розвитку бізнесу, інвестуванні та отриманні візи США.

Типовий сценарій

Наш досвід демонструє, що багато громадян України бажають приїхати до США для того, щоб миттєво відкрити бізнес. Одночасно, багато клієнтів бажають отримати грін-карту на більш тривалий термін і часто з цією метою використовують програми EB5 або EB1(c).

Візи E2 для українських фахівцівukrainian investment

16 листопада 1996 США підписали угоду з Україною, згідно з якою громадяни України отримали змогу подавати документи на отримання візи E2.

Віза E2 дозволяє громадянам України відкривати бізнес в США з порівняно невеликим капіталовкладенням. В той час як точна сума необхідного капіталовкладення залежить від виду бізнесу, досвід показує, що капіталовкладення у розмірі менше ніж USD 100,000.00-USD 150,000.00 підлягають більш ретельному розгляду.

ukrainian profits

На відміну від громадян Росії, які не можуть отримати візу E2, громадяни України мають користь із можливості отримати інвесторську візу E2 протягом кількох лише місяців. Багато клієнтів скористались візою E2 для того, щоб розпочати справу в США і з часом отримати грін-карту по програмі EB5.

Візи L1 для українських підприємцівukrainian growth

Іншою розповсюдженою стратегією для українських підприємців – заявників є відкриття бізнесу і отримання візи L1. Рішення про вибір тієї чи іншої програми (E2 або L1 ) залежить від фактів справи, кінцевих цілей і задач кожного окремого клієнта.

Постійне проживання в США (“Грін карта”) і програми EB5 і EB1

Програма EB5 для інвесторів, EB1(c) для міжнародних керівників і менеджерів і програми EB1A часто використовуються громадянами України для отримання дозволу на постійне проживання в США.

Наші колеги залюбки нададуть детальну інформацію про ці програми, що відносяться до українських заявників.

Візи E1 для українських біржових маклерів

На жаль, на даний момент громадянин України не може отримувати візу E1 окрім тих випадків, якщо він/вона одружений/а з громадянином тієї країни, який може отримати візу E1.

solutions for ukrainiansСімейні візи для українських заявників

Наша фірма має окрему групу адвокатів, які спеціалізуються у справах подружжя та сімей будь-якого виду при отриманні сімейних віз. Ви можете отримати додаткову інформацію, натиснувши сюди.

ukrainian revenue'Конкретні проблеми у справах українських лікарів

Наша група, що займається медичними справами та ліцензуванням, надає професійну допомогу українським лікарям, які бажають працювати в США.

Посольство США у Києві

Посольство США у Києві є корисним джерелом інформації для українських заявників, які подають документи на отримання візи.

Посольство США в Україні
вул. І.Сікорського (в минулому Танкова) 4,
04112 Київ, Україна
Телефон: +38-044-521-5000

Contact Davies & Associates Offices in

Check all of our locations around the world.

Company location

Our email address

Send us a message